Άρθρα
Γιατί κάθε εστιατόριο πρέπει να έχει μία ιστοσελίδα

Ενώ κάθε επιχείρηση έχει σημαντικά πλεονεκτήματα να λάβει με την κατασκευή ενός website, ιδιαίτερα σημαντικά είναι τα κέρδη για ένα εστιατόριο. Μία ιστοσελίδα όχι μόνο κάνει γνωστό ένα εστιατόριο στο ευρύ κοινό αλλά, αλλά του επιτρέπει να δημιουργήσει μια ξεχωριστή εμπειρία σε παρόντες και μελλοντικούς πελάτες. Δώστε στους επισκέπτες σας μια ατελείωτη ροή από εικόνες δείχνοντας το εστιατόριο σας και τα πιάτα σας. Δώστε τους μια οπτική απόλαυση και ελκύστε τους στο εστιατόριο σας.

Με μία ιστοσελίδα μπορείτε να δώσετε πολύτιμες πληροφορίες στους επισκέπτες σας δίνοντας όχι απλώς την τοποθεσία σας αλλά διαδραστικούς χάρτες και οδηγίες βήμα προς βήμα για την τοποθεσία σας. Έχετε πολλές τοποθεσίες; Δώστε τους την επιλογή να βρουν αυτή που είναι πιο κοντά σε αυτούς ή εμφανίστε τες όλες πάνω στον χάρτη.

Στην ιστοσελίδα του ένα εστιατόριο μπορεί να εμφανίσει μία ατελείωτη σειρά από υλικό μειώνοντας το κόστος εκτύπωσης. Τα πάντα από διαφημιστικά φυλλάδια ως το μενού εμφανίζονται με το πάτημα ενός κουμπιού. Αλλά γιατί να σταματήσετε εκεί; Δώστε τους bonus πληροφορίες που κανονικά δεν θα σκεφτόντουσαν να σας ζητήσουν, όπως τις θερμίδες του μενού ή ενδιαφέροντα στοιχεία για το φαγητό που σερβίρετε, το στυλ του εστιατορίου και άλλα.

Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα είναι ένα αυτόματο σύστημα κρατήσεων. Επιτρέψτε τους πελάτες σας να κάνουν τις δικές τους κρατήσεις και ελευθερώστε το προσωπικό σας για πιο σημαντικές δουλειάς. Αφήστε την ιστοσελίδα σας να αναλάβει τις κρατήσεις.

Οι ιστοσελίδες είναι ένας πολύ καλός τρόπος να μοιράζεστε specials και αλλαγές στο μενού. Όχι μόνο μπορείτε να δημοσιεύσετε τις αλλαγές στην σελίδα σας αλλά μπορείτε να δώσετε στους πελάτες σας την δυνατότητα να μαθαίνουν τα τελευταία νέα σας μέσω μία λίστας με email (mailing list). Γιατί να ξοδεύετε χρήματα για εκτυπώσεις και επιστολές ενώ μπορείτε να στείλετε μαζικά email δωρεάν;

Αυτό που είναι πιο σημαντικό είναι η αύξηση της πελατείας. Μην περιορίζεστε μόνο στους ντόπιους που διαβάζουν την εφημερίδα. Επεκταθείτε σε ολόκληρο τον κόσμο. Επισκέπτες από όλο τον κόσμο έρχονται στην περιοχή σας και ψάχνουν για ιδέες Online για το που θα φάνε όταν φτάσουν εκεί.

Τέλος το κόστος μίας ιστοσελίδας είναι γενικά οικονομικότερο από άλλες μορφές διαφήμισης. Ένας μήνας διαφήμισης σε περιοδικά, εφημερίδες, χρυσό οδηγό και ραδιόφωνο κοστίζει γενικά περισσότερο από την κατασκευή μίας ιστοσελίδας και σε αντάλλαγμα παίρνετε μία μόνιμη πηγή διαφήμισης με μία ιστοσελίδα που είναι πάντα online διαθέσιμη σε όλους που σας προσφέρει περισσότερο χώρο για να περάσετε το μήνυμα σας από όσο θα μπορούσε οποιοδήποτε περιοδικό η εφημερίδα.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις δικές σας ανάγκες

 
Σχεδιάζοντας την Τέλεια Ιστοσελίδα

Σκέφτεστε να φτιάξετε μία νέα σελίδα; Είσαστε έτοιμοι να αρχίσετε να παίρνετε προσφορές; Μισό λεπτό! Κάντε ένα βήμα πίσω, πάρτε μία ανάσα και σκεφτείτε τα επόμενα δέκα σημεία. Θα σας βοηθήσουν πολύ να καταλάβετε τι ακριβώς ζητάτε από την σελίδα σας και τι απαιτήσεις πρέπει να έχετε από την εταιρεία κατασκευής ώστε το τελικό αποτέλεσμα όχι μόνο να αντικατοπτρίζει τις προσδοκίες σας αλλά να φέρει σε εσάς απτά μετρίσιμα αποτελέσματα.

Επενδύστε λίγο από τον χρόνο σας τώρα και κερδίστε σε χρόνο αργότερα, το τελικό προϊόν θα είναι 100 φορές καλύτερο και θα γλιτώσετε αναμφισβήτητα κόπο και χρήματα στο μέλλον!

Πριν επικοινωνήσετε μαζί μας (ή οποιαδήποτε άλλη εταιρεία, αν και οπωσδήποτε σας προτείνω να επικοινωνήσετε με εμάς) σας έχουμε ετοιμάσει μία λίστα με 10 σημεία που θα πρέπει να έχετε σκεφτείτε όταν θέλετε να φταίξετε μία ιστοσελίδα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
Αν το προϊόν που θέλετε να πουλήσετε στο Ιντερνέτ είναι πολύ καλό πόσο σημαντική είναι η σχεδίαση της σελίδας σας;

Έχετε ετοιμάσει το προϊόν ή την υπηρεσία σας και θέλετε πλέον να απευθυνθείτε στην μεγάλη πελατειακή βάση που μπορεί προσφέρει το Ιντερνέτ. Για την κατασκευή της ιστοσελίδας σας θα κατακλειστείτε από διάφορες προσφορές που ξεκινούν από δωρεάν και φτάνουν σε πολλές χιλιάδες ευρώ. Τελικά πόσο σημαντικός είναι ο σχεδιασμός της σελίδας σας; Ιδιαίτερα αν το προϊόν ή η υπηρεσία σας «μιλάει από μόνη του»;

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
Προβολή στο Ιντερνέτ Πωλήσεις στο μαγαζί;

Όταν αναφερόμαστε σε ηλεκτρονικό επειχειρήν η σκέψη των περισσότερων από εμάς πηγαίνει στα ηλεκτρονικά καταστήματα (eshop) που μετατρέπουν απευθείας τους επισκέπτες του eshop σε πελάτες. Όμως οι έρευνες δείχνουν τον σημαντικότατο ρόλο μίας ιστοσελίδας στις πωλήσεις που γίνονται σε φυσικά καταστήματα (ή γραφεία).

Μία έρευνα του 2007 της εταιρείας Yahoo.com δείχνει ότι για κάθε 1$ που δαπανάται σε διαφήμιση στο Ιντερνέτ οδηγεί σε 6$ σε πωλήσεις στο κατάστημα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
Τί είναι φιλοξενία ιστοσελίδων (web hosting) γιατί την χρειάζομαι;
Η φιλοξενία ιστοσελίδων είναι μία υπηρεσία που παρέχεται σε ιδιώτες ή επιχειρήσεις θέλουν να έχουν μία ιστοσελίδα στο Ιντερνέτ. Μόλις κατασκευαστεί μία σελίδα αποτελείται από ένα σύνολο αρχείων ( html, εικόνες, βίντεο κ.α.) για να δημοσιευτεί αυτή η ιστοσελίδα (ιστόχωρος) στο Ιντερνέτ πρέπει να ανεβεί (αποθηκευτεί) σε ένα ιδιαίτερο τύπου υπολογιστή που ονομάζεται web server.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ