Αν το προϊόν που θέλετε να πουλήσετε στο Ιντερνέτ είναι πολύ καλό πόσο σημαντική είναι η σχεδίαση της σελίδας σας;

Έχετε ετοιμάσει το προϊόν ή την υπηρεσία σας και θέλετε πλέον να απευθυνθείτε στην μεγάλη πελατειακή βάση που μπορεί προσφέρει το Ιντερνέτ. Για την κατασκευή της ιστοσελίδας σας θα κατακλειστείτε από διάφορες προσφορές που ξεκινούν από δωρεάν και φτάνουν σε πολλές χιλιάδες ευρώ. Τελικά πόσο σημαντικός είναι ο σχεδιασμός της σελίδας σας; Ιδιαίτερα αν το προϊόν ή η υπηρεσία σας «μιλάει από μόνη του»;

Το σχέδιο (Layout) της σελίδας σας είναι η πρώτη εντύπωση του επισκέπτη για την επιχείρηση σας. Έχει υπολογιστεί ότι ένας πελάτης αποφασίζει μέσα σε 7 δευτερόλεπτα αν θα μείνει ή θα φύγει από την σελίδα σας και περίπου 45 δευτερόλεπτα αν θα κάνει μία αγορά. Η ποιότητα της σελίδας σας επικοινωνεί την εικόνα της επιχείρησης σας και ένα υψηλής ποιότητας website, φτιαγμένο γύρω από της ανάγκες του επισκέπτη είναι απαραίτητο στην ιδιαίτερα ανταγωνιστική αγορά του Ιντερνέτ.

Αν είστε μία νέα επιχείρηση η ιστοσελίδα σας πρέπει να μεταφέρει ποιότητα, ικανότητα και επαγγελματισμό στον επισκέπτη. Αν είστε μία γνωστή στο χώρο σας εταιρεία η σελίδα σας πρέπει να αντικατοπτρίζει το μέγεθος και την ηγετική σας θέση. Ο σχεδιασμός της σελίδας σας είναι το ίδιο σημαντικός για τον επισκέπτη όσο και το προϊόν που προσφέρετε.

Έχετε κάνει μια σημαντική επένδυση χρόνου και χρήματος στην επιχείρηση σας και τις υπηρεσίες και προϊόντα που προσφέρετε. Μία δυνατή παρουσία στο Ιντερνέτ δεν είναι προαιρετική επένδυση. Είναι απαραίτητη ώστε να καθιερώσετε την επιχείρηση σας ως μία αξιόπιστη και ικανή πηγή υπηρεσιών και προϊόντων. Όπως ακριβώς δίνετε χρόνο και προσοχή στην προετοιμασία του προϊόντος σας το ίδιο πρέπει να κάνετε και με της ιστοσελίδα σας.

Η τιμές για τον σχεδιασμό μίας σελίδας δεν είναι τόσο υψηλές όσο ήταν παλιότερα. Υπάρχουν λύσεις υψηλής ποιότητας, φιλικές προς τον χρήστη ιστοσελίδες διαθέσιμες ακόμα και για μικρές επιχειρήσεις σε λογικές τιμές.

Η ιστοσελίδα σας δίνει την πρώτη εντύπωση της επιχείρησης σας στον επισκέπτη. Είναι τα εικονικά σας γραφεία και η εικονική σας βιτρίνα. Μην αφήνετε την τύχη της σελίδας σας στα χέρια κάποιου ερασιτέχνη αλλά και μην δαπανήσετε μεγάλα ποσά για λύσεις που υπερβαίνουν τις ανάγκες σας. Υπάρχουν λύσεις για όλα τα μεγέθη επιχειρήσεων στο Ιντερνέτ και κάθε επιχείρηση μπορεί να βρει οφέλη από μια σοβαρή και προσεγμένη παρουσία στο Ιντερνέτ. Το σημαντικότερο ίσως βήμα είναι η επιλογή μίας εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων με εμπειρία και ικανότητες που δίνει τη μεγαλύτερη προσοχή στις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες του κάθε πελάτη.

Επικοινωνήστε  μαζί μας για να συζητήσουμε την ιδανική λύση για εσάς