Γιατί να μας επιλέξετε για την κατασκευή της ιστοσελίδας σας ή των προγραμμάτων σας.

Υποστήριξη πελατών - Η σελίδα σας είναι σημαντική για εμάς και σας διαβεβαιώνουμε ότι έχουμε πλήρη κατανόηση των αναγκών σας και κατασκευάζουμε ένα ξεχωριστό σχέδιο πριν σας ζητήσουμε οποιαδήποτε χρήματα. Κάνουμε ότι μπορούμε για να σιγουρευτούμε ότι θα είσαστε πλήρως ικανοποιημένοι με το τελειωμένο προϊόν. Η ομάδα μας από έμπειρους προγραμματιστές εγγυάται την γρήγορη και αποτελεσματική απόκριση στις ανάγκες σας.

Επαγγελματισμός - Οι καλές σχέσεις είναι κλειδί για μία επιτυχημένη επιχείρηση. Αναπτύσσουμε Μακροχρόνιες σχέσεις που είναι αμοιβαίως συμφέρουσες. Η εμπειρία μας στον σχεδιασμό σελίδων, προγραμματισμό βάσεων δεδομένων, διαχείριση δικτύων, πωλήσεις management και επικοινωνιών μπορούν να σας παραδώσουν μία λύση που είναι η σωστή για εσάς. Είμαστε Δεσμευμένοι σε υψηλά στάνταρ επιδόσεων και σας εγγυόμαστε υψηλή ποιότητα υπηρεσιών σε ανταγωνιστική τιμή.

Σύγχρονη τεχνολογία. Αντίθετα με πολλούς ανταγωνιστές μας, χρησιμοποιούμε μόνο τις τελευταίες τεχνολογίες στην κατασκευή της σελίδας σας. Αυτό σας εξασφαλίζει υψηλής ποιότητας σελίδες που προσφέρουν εύκολη γρήγορη και εντυπωσιακή πλοήγηση στους επισκέπτες σας.

Αξιόπιστη Φιλοξενία σελίδων. To website σας είναι σημαντικό και η αξιόπιστη φιλοξενία του προστατεύει την επένδηση σας. Η Alfasoftware καταβάλει κάθε προσπάθεια ώστε η σελίδα σας να είναι ενεργή 24/7, 365 μέρες τον χρόνο.

Επεκτασιμότητα. Όλα τα προϊόντα μας κατασκευάζονται με στόχο την επεκτασιμότητα. Επειδή ξέρουμε ότι στην σύγχρονη ----αγορά---- η ανάγκη για αλλαγή και γρήγορη προσαρμογή στις αλλαγές είναι ζωτικής σημασίας, είμαστε σε θέση να προβούμε γρήγορα και αποτελεσματικά σε προσθήκες και αλλαγές ώστε να ανταποκριθούμε στις ανάγκες σας.

Ξεχωριστά Websites - Κάθε πελάτης είναι διαφορετικός και η Alfasoftware θα σχεδιάσει ιστοσελίδες λύσεις που είναι κουστουμαρισμένες στις ανάγκες σας.

Ορατότητα σε μηχανές αναζήτησης. - Πολλές ιστοσελίδες δεν είναι ορατές από τις μηχανές αναζήτησης με αποτέλεσμα να μην μπορούν να συμπεριληφθούν σωστά από αυτές. Αν και κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί την κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης οι σελίδες μας είναι φιλικές προς τις μηχανές αναζήτησης και οι σελίδες μας είναι κατασκευασμένες ώστε να έχετε υψηλές θέσεις για τις λέξεις που σας ενδιαφέρουν.

Πάθος -Αγαπούμε αυτό που κάνουμε. Δεν είμαστε διαφημιστική εταιρία ή εταιρία marketing που πουλά κατώτερης ποιότητας ομογενοποιημένα προϊόντα ξανά και ξανά. Το internet είναι μία υπέροχη τεχνολογία που ενώνει τους ανθρώπους και απολαμβάνουμε να δουλεύουμε με κάθε ένα πελάτη μας. Δεν θα βρείτε μία πιο αφοσιωμένη, επαγγελματική εταιρία, σχεδιασμού και κατασκευής ιστοσελίδων, που προσέχει το συμφέροντα σας, πουθενά.