Ηλεκτρονικό Κατάστημα (E-Shop)

Πωλήσεις 24 ώρες την μέρα, 365 μέρες τον χρόνο.

Η δυναμική επένδυση στον χώρο του Internet. Τα ηλεκτρονικό κατάστημα είναι ένας ηλεκτρονικός κατάλογος προϊόντων ή υπηρεσιών που σκοπός του είναι να προσφέρει εύκολα και γρήγορα τα κατάλληλα προϊόντα και υπηρεσίες στους πελάτες τους από την άνεση του σπιτιού τους. Γιατί να επενδύσετε σε ένα eshop:

check

Πωλήσεις 24 ώρες την μέρα, 365 μέρες τον χρόνο.

check

Ένα eshop έχει μειωμένα λειτουργικά έξοδα σε σχέση με ένα κανονικό κατάστημα. Γι' αυτό τον λόγω μπορείτε να προσφέρετε καλύτερες τιμές στους πελάτες σας και μεγαλύτερα κέρδη για εσάς.

check

Απευθύνεστε σε μία τεράστια αγορά. Χιλιάδες άτομα κάθε μέρα μπαίνουν στο Internet ψάχνοντας για προϊόντα και υπηρεσίες, κυριολεκτικά δεν σας συμφέρει να αγνοήσετε μία τόσο μεγάλη αγορά.

check

Μπορείτε να ανταγωνιστείτε επί ίσης όροις ακόμα και μεγάλες εταιρίες στον τομέα σας. Ένα υψηλής ποιότητας καλοσχεδιασμένο site μπορεί να είναι εξίσου καλό ή και ανώτερο το αντίστοιχο μίας μεγάλης εταιρίας. Και επειδή ένα website έχει μειωμένα έξοδα μπορείτε να ανταγωνιστείτε και στις τιμές.

check

Γνωρίστε τους πελάτες σας, Δώστε την δυνατότητα στους πελάτες σας να συμμετέχουν σε δημοσκοπήσεις , να γράφουν τις απόψεις τους για προϊόντα ή υπηρεσίες. Όλοι θέλουν να λένε την γνώμη τους, αφήστε τους πελάτες σας να σας πουν οι ίδιοι τι θέλουν και προσφέρετε το τους.

check

Άμεση απόκριση στις αλλαγές της αγοράς. Κάντε προσφορές ,αλλάξτε τιμές προσθέστε νέα προϊόντα όλα με το πάτημα ενός κουμπιού. η διαχείριση των προϊόντων σας γίνεται εύκολη και γρήγορη.

check

Δεν χρειάζεται να και δεσμεύετε και να ριψοκινδυνεύετε το κεφάλαιο σας κρατώντας μεγάλο στοκ στις αποθήκες σας. Σε ένα eshop τα προϊόντα είναι εικονικά οπότε μπορείτε πρώτα να πουλάτε ένα προϊόν και μετά να το αγοράζετε ή να έχετε ένα μικρό στοκ από το πιο δημοφιλή προϊόντα σας.

check

Κάντε διαφήμιση σε χιλιάδες πελάτες σας χρησιμοποιώντας email. Στείλτε νέα και προσφορές χωρίς να σπαταλάτε μεγάλα ποσά σε έντυπα και διανομή.


Έχετε απορίες; Επικοινωνίστε μαζί μας και θα συζητήσουμε μαζί τι είναι καλύτερο για εσάς και την επιχείρηση σας.