Νέα
ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ Ηλεκτρονικό Επιχειρείν

Έρευνα της Alfasoftware για την χρήση της πληροφορικής και του Internet στις επιχειρήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
Συγχαρητήρια στο φροντιστήριο 2001 και την σελίδα 2001.gr για την μεγάλη τους επιτυχία

Πάνω από 15.000 επισκέψεις είχε στην σελίδα του το φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης τον κρίσιμο μήνα Μάιο των πανελληνίων εξετάσεων σύμφωνα με τα στατιστικά του server μας. Θέλουμε να δώσουμε τα συγχαρητήρια μας στο Φροντιστήριο 2001 ορόσημο και να ευχηθούμε ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες.

 
Ολοκλήρωση Ιστοσελίδας Τεχνικό γραφείο Μελετών Έργων Υποδομής GeoCosmos.com.gr

Ολοκληρώθηκε η κατασκευή της ιστοσελίδας του Τεχνικού γραφείου Μελετών Έργων Υποδομής GeoCosmos. Στην σελίδα υπάρχει ή πλήρης παρουσίαση του γραφείου και των υπηρεσιών που προσφέρει. Η ιστοσελίδα είναι δυναμική περιλαμβάνει σύστημα διαχείρισης άρθρων και μελετών και γκαλερί εικόνων από τα έργα του γραφείου.

Ευχόμαστε στο geocosmos.com.gr καλή επιτυχία

 
Με χαρά μας ανακοινώνουμε σε συνεργασία με την εφημερία Πατρίδα την ολοκλήρωση της κατασκευής του ενημερωτικού και ψυχαγωγικού portal newfreeday.gr

Στην σελίδα του  θα βρείτε άρθρα και ειδήσεις με τα τελευταία νέα της Ελλάδας και του Κόσμου, σελίδες Ψυχαγωγίας, φωτογραφίες βίντεο, forum χρηστών, παιχνίδια και ζωντανό ραδιόφωνο από την πατρίδα 100.4

 

 
Play4u.gr Δωρεάν Flash Παιχνίδια!

Play4u.gr Δωρεάν Flash Παιχνίδια!

Ατελείωτες ώρες διασκέδασης με τα χιλιάδες παιχνίδια μας. Αφήστε την βαρεμάρα και πιάστε το ποντίκι! Πολλές κατηγορίες δράση, περιπέτεια, σπορ , αγώνες, παζλ, στρατηγική, επιτραπέζια, μάχες  αγαπημένα παιχνίδια, μέλη, φόρουμ, βαθμολογίες παιχνιδιών.

Ένα δικό μας site για τους παιχνιδιάριδες φίλους μας ;)