Βελτιστοποίηση ιστοσελίδας για μηχανές αναζήτησης

Βελτιστοποίηση για μηχανές αναζήτησης που φέρνει αποτελέσματα.

Η Alfasoftware προσφέρει βελτιστοποίηση για μηχανές (SEO) αναζήτησης που οδηγούν σε πωλήσεις και όχι απλώς σε αύξηση της επισκεψιμότητας. Είτε κατασκευάζετε μία νέα ιστοσελίδα είτε αναβαθμίζετε μία υπάρχουσα θα δημιουργήσουμε περιεχόμενο που θα αυξήσει τις πωλήσεις σας. Ως μακροχρόνιοι συνεργάτες σας θα παρακολουθούμε και θα αξιολογούμε την καμπάνια σας κάθε μήνα, αλλάζοντας την κατάλληλα ώστε να βελτιωθεί η ποιότητα και η ροή της επισκεψιμότητας της.

Η προσέγγισή μας στο SEO.

Πρώτο μας βήμα να ορίζουμε τους στόχους για την σελίδα σας και να ελέγχουμε την τρέχουσα θέση σας στην online αγορά. Κοιτάζουμε την επίδοση της εταιρίας σας και αναλύουμε τον ανταγωνισμό του κλάδου σας για να δούμε τι κάνετε σωστά ή λάθος.

Στη συνέχεια, αναπτύσσουμε την στρατηγική μας ώστε να δημιουργήσουμε μία σταθερή ροή από νέους πελάτες για εσάς. Βελτιστοποιούμε το περιεχόμενο σας για να προσφέρουμε στους επισκέπτες σας ενδιαφέρον περιεχόμενο, έχοντας πάντα στο μυαλό μας τις μηχανές αναζήτησης και τις λέξεις κλειδιά που σας αφορούν. Επιπλέον, βελτιστοποιούμε τεχνικά (προγραμματιστικά) θέματα για να βελτιώσουμε την έκθεση σας στις μηχανές αναζήτησης.

Κερδίστε περισσότερους επισκέπτες, καλύτερη ποιότητα επισκεπτών και εν τέλει περισσότερες πωλήσεις. Ελάτε στην Alfasoftware να συζητήσουμε τις ιδιαίτερες ανάγκες σας και να βρούμε λύσεις που θα σας τοποθετήσουν νικητές, στην κορυφή του ανταγωνισμού.

Μερικές από τις τεχνικές που χρησιμοποιούμε.

Δημιουργία και βελτιστοποίηση Meta tag
Έρευνα λέξεων κλειδιά, επιλογή και βελτιστοποίηση
Δημιουργία περιεχομένου με βάση το SEO
Βελτιστοποίηση Alt text
Βελτιστοποίηση για Search engine crawler (ανιχνευτές)
Google Analytics
Google Webmaster Tools
Website sitemap

Μοιραστείτε το

Κατασκευή E-Shop

  • E-shop που θα κερδίσουν το αγοραστικό κοινό προσφέροντας εμπιστοσύνη και σιγουριά, ανεβάζοντας τις πωλήσεις σας στα ύψη!

Κατασκευή Ιστοσελίδων

  • Στόχος της Alfasoftware να δημιουργεί για εσάς εύχρηστες ιστοσελίδες με μεγάλη απήχηση στο κοινό!

Διαφήμιση στο Internet

  • Ιδανικές στρατηγικές από την Alfasoftware για το χειρισμό της διαφήμισης της επιχείρησης σας!
ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΙΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Συμπληρώστε την φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σύντομα