Κατασκευή Ιστοσελίδων

Πάρτε τον έλεγχο του περιεχομένου της σελίδας σας

Η Alfasoftware κατασκευάζει ευέλικτες, εύκολες στη χρήση ιστοσελίδες που σας δίνουν πλήρη έλεγχο της σελίδας σας και του περιεχομένου της. Δέσμευση μας να κατασκευάσουμε την σελίδα σας ανάλογα με τις ανάγκες σας. 

Συνεργαστείτε μαζί μας για να φτιάξουμε μια ιστοσελίδα που θα δίνει ξεκάθαρα στους πελάτες σας το δικό σας όραμα και θα αντιπροσωπεύει την ταυτότητα της επιχείρησης σας.

5 Βασικά πλεονεκτήματα

1. Εύκολο στη χρήση σύστημα διαχείρισης του περιεχομένου σας (CMS)

Η Ευκολία στη χρήση είναι κύριο μέλημα μας. Κάνουμε απλή τη διαχείριση της σελίδας σας σε καθημερινή βάση. Η ευκολία χρήσης θα σας επιτρέψει να επικεντρωθείτε στο περιεχόμενο της σελίδας σας χωρίς να χρειάζεται να έχετε εξειδικευμένες γνώσεις.

2. Προσαρμοστικότητα

Κάθε σελίδα του ιστοχώρου σας θα φτιαχτεί σε στενή συνεργασία ώστε να ταιριάζει στην εταιρική σας ταυτότητα. Προσαρμόζουμε την σελίδα σας στις ανάγκες και στο μήνυμα που θέλετε να περάσετε στους επισκέπτες σας ανάλογα με το αγοραστικό κοινό στο οποίο απευθύνεστε.

3. Φιλικό σε μηχανές αναζήτησης

Ο προγραμματισμός που κάνουμε είναι φιλικός με τις μηχανές αναζήτησης, καθώς η προσθήκη νέου περιεχομένου και η εύρεση του από αυτές θα γίνεται εύκολα και γρήγορα. Κάθε σελίδα σας θα βελτιστοποιηθεί με tag meta και άλλα ώστε να στοχεύσει συγκεκριμένες φράσεις και λέξεις. Η κατασκευή αυτή θα σας βοηθήσει να βρεθείτε πιο ψηλά σε μηχανές αναζήτησης από τους ανταγωνιστές σας και να φέρετε πιο στοχευμένη επισκεψιμότητα στην σελίδα σας.

4. Κάντε πιο γνωστή την εταιρία σας

Μία συνεχής ροή νέου και σχετικού περιεχομένου θα σας κάνει να ξεχωρίσετε στον τομέα σας. Το σύστημα που θα δημιουργήσουμε για εσάς κάνει εύκολη την κατασκευή και διαμοίραση τους περιεχομένου σας. Κατασκευάστε μαζί μας μία κοινότητα γύρω από την σελίδα σας με άρθρα, σχόλια και βαθμολογίες και με αυτόν τον διάλογο θα καταφέρουμε να εξασφαλίσουμε την αύξηση της επισκεψιμότητας και το κύρος της επιχείρησης σας στον τομέα που δραστηριοποιήστε.

5. Σχεδιασμός φιλικός για κινητά.

Μια σελίδα βελτιστοποιημένη για χρήση σε κινητό είναι κλειδί για οποιαδήποτε στρατηγική ψηφιακού μάρκετινγκ. Δώστε την ευκαιρία στους χρήστες σας να έχουν πρόσβαση στην σελίδα σας από τον δρόμο, την δουλεία ή τον καναπέ τους. Οι σελίδες μας είναι εξ αρχής βελτιστοποιημένες για iOS και Android κινητά δίνοντας σας την δυνατότητα να φτάσετε σε ένα πιο ευρύ κοινό.

Ελάτε σε εμάς να συζητήσουμε τις ιδιαίτερες ανάγκες σας και να σας δώσουμε την λύση που ταιριάζει σε εσάς

Μοιραστείτε το

Σελίδα Παρουσίασης

 • Κατασκευή μιας σελίδας παρουσίασης με κείμενο, εικόνες, χάρτη και στοιχεία επικοινωνίας.
  Η τιμή είναι ανά έτος και περιλαμβάνει δικό σας όνομα domain και E-Mail
  ΠΡΟΣΦΟΡΑ: 50.00 €

Ηλεκτρονικό κατάστημα (Eshop)

 • Κατασκευή Ε-Shop. Διαχείριση προϊόντων, παραγγελιών online πληρωμών και ενσωμάτωση με social media
  Η τιμή αναφέρεται στην κατασκευή του ηλεκτρονικού καταστήματος
  ΠΡΟΣΦΟΡΑ: 800.00 €

Σελίδα για Ιατρούς

 • Κατασκευή δυναμικής σελίδας παρουσίασης ιατρείου ή κλινικής και δυνατότητα Online πληρωμών για συνταγογράφηση και διάγνωση εξ αποστάσεως.
  Η τιμή αναφέρεται στην κατασκευή της σελίδας
  ΠΡΟΣΦΟΡΑ: 400.00 €

Διαφήμιση στο Internet

 • Ιδανικές στρατηγικές από την Alfasoftware για το χειρισμό της διαφήμισης της επιχείρησης σας!
ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΙΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Συμπληρώστε την φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σύντομα