Κατασκευή E-Shop

Σχεδιασμός επικεντρωμένος σε E-Shop

Η Ιστοσελίδα σας είναι κάτι περισσότερο από μία μπροσούρα, προορίζεται να εμπνεύσει δράση. Οι ιστοσελίδες μας προσφέρουν στον επισκέπτη ένα ξεκάθαρο διάδρομο για δράση, την πώληση. Οι σχετικές με το προϊόν πληροφορίες είναι ευκολοδιάβαστες, ενώ επικεντρώνουμε την προσοχή του χρήστη στο να επιλέξει το επόμενο βήμα του ταξιδιού του. Με καθαρό και διαισθητικό σχεδιασμό, συμβατότητα με κινητά και σελίδες που φορτώνουν γρήγορα θα δείτε περισσότερες αγορές, υψηλότερες παραγγελίες και κέρδος για την επένδυση του E-Shop σας, επωφελούμενοι της επαγγελματικής μας εμπειρίας.

Δώστε μια εμπειρία στους επισκέπτες σας που ξεπερνά τις προσδοκίες τους και δίνει ξεκάθαρα και επιτυχή αποτελέσματα στην επιχείρηση σας.

Τι χρειάζεται το E-Shop σας για να πετύχει;

Όταν κατασκευάζουμε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα, επικεντρωνόμαστε στην λειτουργικότητα, τις δυνατότητες και τον σχεδιασμό. Η παρουσία σας στο ιντερνετ θα είναι όμορφη και σχεδιασμένη με βάση τις ανάγκες σας.  Για να πετύχετε τους στόχους πωλήσεων σας θα χρειαστείτε τις στάνταρ λειτουργίες που χρησιμοποιούνται σήμερα από τα επιτυχημένα ηλεκτρονικά καταστήματα ανά τον κόσμο. Ως ιδιοκτήτης επιχείρησης θα χρειαστείτε εργαλεία που σας ταιριάζουν και όλες τις απαραίτητες λειτουργίες για να διαχειριστείτε την σελίδα σας. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε περισσότερα για τα εργαλεία που σας προσφέρουμε.

Απαραίτητα εργαλεία που προσφέρουμε για ένα E-Shop

Διαχείριση περιεχομένου

Ποια είναι η ιστορία πίσω από το προϊόν σας; Θέλετε νέα blog και άρθρα που να εξηγούν τις ιστορίες πίσω από αυτά που πουλάτε. Χρειάζεστε ένα διαισθητικό σύστημα διαχείρισης περιεχομένου που κάνει τη διήγηση αυτών των ιστοριών παιχνιδάκι. Θα μπορείτε να δημιουργήσετε νέες σελίδες εύκολα και να τις επεξεργαστείτε οποιαδήποτε στιγμή. Θα μπορείτε να προσθέσετε εικόνες, link σε σελίδες προϊόντων και στοιχεία βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης. Αποθηκεύστε τις σελίδες σας με έναν εύκολο τρόπο ώστε να δημιουργήσετε ενδιαφέρον και να παράγετε στοιχεία έτοιμα για να τα μοιραστείτε στα social media.

Εργαλεία για εκπτώσεις


'Ολοι αγαπούν μια καλή έκπτωση! Σας προσφέρουμε ένα εύκολο στη χρήση σύστημα διαχείρισης εκπτωτικών κωδικών. Είτε πρόκειται για ποσοστιαία έκπτωση είτε για εκπτώσεις με χρονική διάρκεια, θα μπορείτε απλά να ορίσετε τις παραμέτρους των εκπτώσεων που θέλετε να προσφέρετε στους πελάτες σας.

Προτεινόμενες σελίδες και σχετικά προϊόντα


Οι πελάτες σας λατρεύουν να ψάχνουν και να μοιράζονται, κάντε το εύκολο για αυτούς! Σας δίνουμε τη δυνατότητα να δείξετε στους επισκέπτες σας σχετικά προϊόντα με αυτά που κοιτάνε, μαζί με την εύκολη αναζήτηση προϊόντων. Επιπλέον, τη δυνατότητα να τονίσετε προσφορές, εποχιακά προϊόντα και ενσωματωμένες δυνατότητες μοιράσματος ώστε να μπορούν οι πελάτες σας να μοιραστούν προϊόντα που τους αρέσουν με τους φίλους τους.

Φιλτράρισμα προϊόντων

Δώστε μαζί μας στους πελάτες σας τη δυνατότητα να κατασκευάσουν τη δική τους αγοραστική εμπειρία. Οι πελάτες σας θα μπορούν να φιλτράρουν προϊόντα μέσα από κατηγορίες, να ταξινομούν με βάση την τιμή και την δημοφιλία και να επικεντρώνονται στα προϊόντα που πραγματικά τους ενδιαφέρουν. Ενσωματώστε σύντομες περιγραφές ώστε οι επισκέπτες σας να μπορούν γρήγορα να βρουν αυτό που πραγματικά θέλουν.

Εργαλεία αναφορών.

Χωρίς να αναλύσετε την συμπεριφορά των πελατών σας πως περιμένετε να βελτιωθείτε; Η Alfasoftware σας δίνει διαδραστικά διαχειριστικά εργαλεία αναφορών που δείχνουν καθαρά στατιστικά επισκεπτών που περιλαμβάνουν πωλήσεις, αναλογία νέων και παλιών πελατών, προϊόντα με την μεγαλύτερη κίνηση και τις πιο δημοφιλείς προσφορές. Δείτε την αποθήκη σας, αναγνωρίστε την συμπεριφορά των πελατών σας και πολλά άλλα σε μία εύκολη στην κατανόηση σελίδα αναφορών.

Ενσωμάτωση με Email Marketing

Φτιάξτε μία λίστα με E-Mail και καλλιεργείστε μακροχρόνιες σχέσεις με τους πελάτες σας. Ο δικός μας ρόλος, να σας βοηθήσουμε να ετοιμάσετε τα E-Mail που ενημερώνουν τους πελάτες σας για αλλαγές στην κατάσταση των παραγγελιών τους και στη συνέχεια τα πρότυπα των E-Mail τους. Επιπλέον, να ετοιμάσουμε τις ρυθμίσεις του server και όλα όσα χρειάζεστε για μία επιτυχημένη καμπάνια με E-Mail.

Δυναμικό καλάθι αγορών

Κάνουμε την προσθήκη προϊόντων στο καλάθι εύκολη υπόθεση. Ο αγοραστής θα βλέπει το καλάθι του να αλλάζει δυναμικά και στο τέλος θα έχει την επιλογή να αγοράσει η να σώσει για αργότερα την παραγγελία του.

Πολλαπλοί τρόποι πληρωμών και αποστολής προϊόντων

Για να κάνετε πωλήσεις online πρέπει να εμπνέετε εμπιστοσύνη στο αγοραστικό κοινό σχετικά με τη διαδικασία πληρωμής. Σας προσφέρουμε μια ποικιλία από τρόπους πληρωμής ανάλογα με τις δικές σας ανάγκες αλλά και τις ανάγκες των πελατών σας, καθώς η πληρωμή πρέπει πάντα να αποτελεί μια ασφαλή και κατανοητή λειτουργία. Επιπλέον, ο τρόπος αποστολής των προϊόντων σας απαιτεί εύκολο και γρήγορο χειρισμό, τον οποίο θα εξασφαλίσουμε με επιτυχία για εσάς.

Μια πλατφόρμα με δυνατότητες επέκτασης

Η δημιουργία μιας επεκτάσιμης πλατφόρμας ηλεκτρονικού εμπορίου αποτελεί μια από τις πιο σημαντικές πτυχές της κατασκευής ενός εμπορικού site αλλά δυστυχώς συχνά παραβλέπεται. Δώστε στην επιχείρηση σας τη δυνατότητα να μεγαλώσει. Η Alfasoftware δεν σας δίνει μόνο την λύση που χρειάζεστε σήμερα αλλά και αυτή που θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε τις αυξανόμενες και μεταβαλλόμενες ανάγκες της online επιχείρησης σας στο μέλλον.

Η σωστή σχεδίαση κλειδί στην επιτυχία

Ένα επαγγελματικό στην σχεδίαση και ανάπτυξη σύστημα πωλήσεων online είναι ίσως το πιο κρίσιμο κομμάτι και κλειδί της επιτυχίας σας στις Online πωλήσεις. Επιλέξτε μας ώστε να σας προσφέρουμε όλα τα εργαλεία που χρειάζεστε. E-shop εύκολα στη χρήση και λειτουργικά, με στόχο την αύξηση των πωλήσεων σας. 

Στην Alfasoftware προσφέρουμε λύσεις σχεδιασμένες με βάση τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες της επιχείρησης σας. Επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να συζητήσουμε τις λύσεις που μπορούμε να δώσουμε για εσάς.

Μοιραστείτε το

Προώθηση σε κοινωνικά δίκτυα

  • Η εποχή των Social Media, ενός μέσου άκρως απαραίτητου για το προφίλ μιας επιτυχημένης επιχείρησης.

Διαφήμιση στο Internet

  • Ιδανικές στρατηγικές από την Alfasoftware για το χειρισμό της διαφήμισης της επιχείρησης σας!

Βελτιστοποίηση ιστοσελίδας για μηχανές αναζήτησης

  • Βελτιστοποίηση για μηχανές αναζήτησης που φέρνει αποτελέσματα. Η Alfasoftware προσφέρει βελτιστοποίηση για μηχανές (SEO) αναζήτησης που οδηγούν σε πωλήσεις όχι απλά σε αύξηση της κίνησης.
ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΙΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Συμπληρώστε την φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σύντομα