ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ Η ΕΚΔΟΣΗ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΣΑΣ

Είναι γεγονός πως πριν γίνουν τόσο διαδεδομένα τα iPhone και τα Android, μπορούσαμε να επισκεφτούμε οποιαδήποτε ιστοσελίδα από τα κινητά μας. Όπως όμως όλοι θυμόμαστε, εκείνη η εμπειρία δεν είχε καμία σχέση με τις σημερινές μορφές που απολαμβάνουμε καθημερινά. Η ταχύτητα, η ποιότητα της εικόνας, τα γραφικά και οι εξελιγμένες δυνατότητες έχουν κάνει αναγκαία την ύπαρξη έκδοσης για κινητά μιας σύγχρονης ιστοσελίδας.

Το μεγαλύτερο ποσοστό του πληθυσμού προτιμά τη χρήση του διαδικτύου μέσω του κινητού του παρά ενός ηλεκτρονικού υπολογιστή και μάλιστα κρίνεται απαραίτητο με βάση τις ανάγκες της κοινωνίας μας.

Πανδημία και πιστοποιητικά, ψηφιακές αιτήσεις και έγγραφα από δημόσιες υπηρεσίες, tracking δεμάτων για αποστολή και παραλαβή, τραπεζικές συναλλαγές, ηλεκτρονική συνταγογράφηση, εκπαίδευση και μόρφωση, διαδικτυακές αγορές, παραγγελίες σίτισης on line. Όλοι λοιπόν χρησιμοποιούμε το διαδίκτυο μέσω του κινητού μας.

Είναι εύλογο λοιπόν να απαιτείται η ύπαρξη μιας σωστής mobile version της ιστοσελίδας μας, του e-shop μας ή του προσωπικού μας ιστολογίου:

-Χτίζουμε μεγαλύτερη εμπιστοσύνη με τους χρήστες μας.

-Διατηρούμε ζωντανό το ενδιαφέρον των χρηστών.

-Προσφέρουμε τη δυνατότητα στους χρήστες να επικοινωνούν πιο εύκολα και άμεσα με εμάς και την εταιρεία/οργανισμό μας.

-Γινόμαστε περισσότερο ανταγωνιστικοί απέναντι σε άλλες εταιρείες.

-Αυξάνουμε την επισκεψιμότητα και μόνο με την ύπαρξη επιτυχημένης έκδοσης για κινητά.

-Αυξάνουμε τις πωλήσεις μας καθώς οι χρήστες έχουν πιο άμεση πρόσβαση στο e-shop μας.

-Ιστοσελίδες με έκδοση για κινητά προτιμώνται για εμφάνιση από τις μηχανές αναζήτησης όπως η Google.

-Επωφελούμαστε από την αυξημένη χρήση των social media που σχετίζονται με τη χρήση του κινητού στα οποία μπορούμε να προβάλλουμε ή να διαφημίσουμε την εταιρεία μας.

-Αυξάνουμε τη φήμη της εταιρείας μας και παρουσιάζουμε ένα άκρως επαγγελματικό προφίλ πλήρως εκσυγχρονισμένο που συμβαδίζει με τις ανάγκες της εποχής.


Μοιραστείτε το
ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΙΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Συμπληρώστε την φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σύντομα