ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΝΟΣ ΚΑΛΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗ

Στήσατε λοιπόν την επιχείρηση σας επιτυχώς και αποφασίσατε να δημιουργήσετε μια ιστοσελίδα που να την εκπροσωπεί, έναe-shop, κάποια σελίδα στα socialmedia, αλλά οι γνώσεις ή ο χρόνος σας δεν επαρκούν. Και τώρα τι; Τώρα είναι η ώρα να απευθυνθείτε σε έναν επαγγελματία που θα σας συμβουλέψει, θα σας δώσει ιδέες και διευκρινίσεις και γιατί όχι, θα σας αναλάβει εξ ολοκλήρου. Ποιος θεωρείται όμως ο κατάλληλος επαγγελματίας για σας και ποια χαρακτηριστικά θα πρέπει να διαθέτει για να τον εμπιστευτείτε;

ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟΤΗΤΑ

Η οργάνωση είναι το ήμισυ του παντός. Ένα ολοκληρωμένο πλάνο του προγράμματος που θα ακολουθήσει ο προγραμματιστής σας είναι απαραίτητο να σας παρουσιαστεί εξαρχής. Έτσι θα μπορείτε να το εμπλουτίσετε, να εκφράσετε τυχόν ενδοιασμούς σας και να το προσαρμόσετε μαζί κατάλληλα για να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ο προγραμματιστής σας είναι το άτομο που πρώτο θα δώσει προσοχή στις λεπτομέρειες και θα τις κάνει κατανοητές και σε εσάς.

ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ

Η υπευθυνότητα είναι το πιο βασικό στοιχείο που οδηγεί στην επιτυχία μιας εταιρείας, συνεπώς είναι βασικό προσόν για τον προγραμματιστή σας. Η εγκυρότητα στις μεθόδους που θα χρησιμοποιήσει, η τήρηση του χρόνου που θα έχετε συμφωνήσει και η σωστή πληροφόρηση απέναντι σας είναι αυτά που θα σας κάνουν να νιώσετε ασφάλεια με τη συνεργασία μαζί του.

ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΙΚΟΤΗΤΑ

Οι εποχές αλλάζουν, τα μέσα εξελίσσονται, οι ανάγκες σας διαφοροποιούνται ανάλογα με τα δεδομένα. Συνεπώς, για να μπορέσετε να ανταπεξέλθετε με επιτυχία θα πρέπει να συνεργάζεστε με κάποιον που προσαρμόζεται έγκαιρα. Με κάποιον που δε φοβάται τις αλλαγές, δεν τον αγχώνει η διαχείριση ενός απαιτητικού πελάτη και τον κρατάει πάντα μέσα σε αυτά που επιτάσσει η εποχή. Ο προγραμματιστής σας θα πρέπει να είναι κάποιος που δε φοβάται την αποτυχία αλλά προνοεί για να σώζει πάντα την κατάσταση.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όπως κάθε σχέση, η σχέση σας με τον προγραμματιστή σας θα πρέπει να βασίζεται στη σωστή επαφή. Η συχνή επικοινωνία μεταξύ σας θα είναι απαραίτητη, γι’αυτό θα πρέπει να έχετε κοινή αντίληψη των πραγμάτων. Θα πρέπει να είναι κάποιος που αντιμετωπίζει τις διαφωνίες με επιχειρήματα και συζήτηση. Επιπλέον, θα πρέπει να είναι ο άνθρωπος που δε θα διστάσει να σας επισημάνει μια δική σας λάθος διαχείριση ή απόφαση εφόσον κρίνει πως αυτή δεν ευνοεί το συμφέρον σας.

ΠΑΘΟΣ

Κανείς δε φτάνει στην επιτυχία αν δεν αγαπά αυτό που κάνει. 

Κανείς δε φτάνει στην επιτυχία αν συνεργάζεται με ανθρώπους που το κάνουν μόνο για τα χρήματα.

Κανείς δε φτάνει στην επιτυχία αν εμπιστεύεται την επιχείρηση του σε συνεργάτες δίχως πάθος και όραμα. 

Μοιραστείτε το
ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΙΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Συμπληρώστε την φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σύντομα