10 Λόγοι για να έχετε ένα E-shop.

1. Πανελλήνια / Παγκόσμια αγορά

Αποκτήστε πρόσβαση σε μια τεράστια αγορά ανεξάρτητα από την τοποθεσία του πελάτη.

2. Ανοιχτό 24/7

Οι πελάτες σας θα έχουν συνεχή πρόσβαση στα προϊόντα ή τις υπηρεσίας σας. Δε θα χάνετε πωλήσεις με ένα E-Shop που είναι ανοιχτό 24 ώρες την ημέρα, 7 μέρες την εβδομάδα.

3. Επεκτείνετε τις δραστηριότητες σας

Πουλήστε νέα προϊόντα και προσωποποιημένες υπηρεσίες. Οι πελάτες σας θα δείξουν την προτίμηση τους σε όλες τις απαραίτητες για εκείνους υπηρεσίες από την σελίδα σας.

4. Υψηλά ποσοστά επιτυχούς πώλησης

Οι επισκέπτες σας, όταν είναι σωστά σχεδιασμένη η σελίδα σας, έχουν μεγάλες πιθανότητες να γίνουν και πελάτες σας. Θα είστε εκεί έτοιμοι, οργανωμένοι και ικανοί να πουλήσετε το προϊόν σας.

5. Μάρκετινγκ μέσω Social Media και μηχανές αναζήτησης

Με καλή βελτιστοποίηση των μηχανών αναζήτησης η σελίδα σας θα εμφανιστεί ψηλά στα αποτελέσματα σε μηχανές αναζήτησης όπως η google. Επίσης τα social media, όπως το Facebook, το Twitter και το Instagram σας παρέχουν κατάλληλες πλατφόρμες για να χτίσετε εμπιστοσύνη με τους πελάτες σας και να τους κρατήσετε ενημερωμένους ανεβάζοντας συχνά νέα προϊόντα και προσφορές. 

Κρατήστε το ενδιαφέρον των πελατών σας με διαγωνισμούς και ενδιαφέρον περιεχόμενο.

6. Είναι πιο βολικό

Στην εποχή μας οι πελάτες εκτιμούν την ευκολία που προσφέρουν οι αγορές online όλο και περισσότερο. Αντί να περνούν το χρόνο τους σε φυσικά καταστήματα κάνουν τις αγορές τους όποτε τους βολεύει, ανεξάρτητα από την ώρα, την ημέρα ή τις καιρικές συνθήκες. Οι αγορές online είναι απλές, γρήγορες και εύκολα προσβάσιμες όλες τις ώρες της ημέρας.

7. Λιγότερα πρόσθετα έξοδα

Είναι σίγουρα πιο οικονομικό και πιο εύκολο να πουλήσετε τα προϊόντα σας σε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα. Οι ανάγκες για ενοίκιο, ασφάλεια και λογαριασμούς είναι πολύ μικρότερες. Επιπλέον, ένα ηλεκτρονικό κατάστημα δεν απαιτεί τόσους πολλούς υπαλλήλους. Όλα αυτά τα πλεονεκτήματα θα σας επιτρέψουν να είστε πιο ανταγωνιστικοί πουλώντας τα προϊόντα σας σε χαμηλότερες τιμές.

8. Μικρότερο ρίσκο

Μικρότερες ανάγκες σε στοκ προϊόντων, λιγότεροι υπάλληλοι και μειωμένα λειτουργικά έξοδα σε σχέση με ένα φυσικό κατάστημα.

9. Προσωποποιημένες Υπηρεσίες

Δημιουργήστε μία προσωποποιημένη σχέση με τους πελάτες σας. Παρέχετε υπηρεσίες όπως ιχνηλάτηση παραγγελίας και προτείνετε τους προϊόντα με βάση τις αγορές τους.

10. Επηρεάστε τους αγοραστές

Η σωστή παρουσίαση των προϊόντων, η κατηγοριοποίηση τους και οι προσφορές θα επηρεάσουν τους επισκέπτες της σελίδας σας και θα τους μετατρέψουν σε αγοραστές.

Οι πωλήσεις online είναι το μέλλον, πρέπει να σκεφτείτε καλά αν σας συμφέρει να μείνετε πίσω χάνοντας πελάτες εξαιτίας του τεράστιου ανταγωνισμού της αγοράς.

Στην Alfasoftware θέλουμε να γίνουμε οι online συνεργάτες σας, από το στάδιο της αρχικής σχεδίασης μέχρι την τελική επιτυχία μαζί σας. Επικοινωνήστε μαζί μας!

Μοιραστείτε το

Κατασκευή E-Shop

  • E-shop που θα κερδίσουν το αγοραστικό κοινό προσφέροντας εμπιστοσύνη και σιγουριά, ανεβάζοντας τις πωλήσεις σας στα ύψη!

Κατασκευή Ιστοσελίδων

  • Στόχος της Alfasoftware να δημιουργεί για εσάς εύχρηστες ιστοσελίδες με μεγάλη απήχηση στο κοινό!
ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΙΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Συμπληρώστε την φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σύντομα